Rendszeres olvasók

Segíts az emberiségen?

2009. december 1., kedd

tünetek

Asszem tényleg beteg leszem/vagyok. ez nem a megszokott "ünnepek" előtti depis hangulat. Se nem a sok jó utánni rossz hullám kezdete,bár annak is lehet venni.
nem így szokott előjönni. ma már fizikailag is érzem,hogy valami nincs rendbe a szervezetemmel. Eddig scak fejfájás gy5ört,ami elég ritka nálam,de nem szokott pár óránál tovább tartani. Ma már hastájéki fájdalmaim is vannak. Rókázási kéynszer evzs rajtam erőt,s ma 2x is megszédültem. Második alkalommal jól le is fejeltem az ól ajtó reteszét,még szerencse,hogy nem a szemembe ment. Pont sikerült eltalálnoma  homlokom közepét. most1  piros pont van. Viccesen néz ki.csaknem oylan,mint vala 1 reklám 1 üdítőmárkáról,amin a dobozos üdítőket fejelték el,s a jel megmaradt a homlokukon.
Abból is gondolom,hoyg nem depis hangulatba avgyok,mert eddig,ha iylen vala velem 1 kis édesség mindig megjavított. De már 2 napja eszegettem nápolyit,csaknem 500 gr/nap,s a kellő 6ás nem j5t elő. ma meg még rosszabb lett téle :(

+ a barátokkal való beszélgetés se javított a helyzetemen,pedig az is szokott segíteni.

Szenvedek,nagyon szenvedek.

2009. november 30., hétfő

Kínai horoszkóp ala Facebook

Kocsis just tried Chinese Astrology!
Kocsis discovered his Chinese Astrology sign is The Fire Snake!

Brief Description : Snakes are wise, romantic, deep thinkers heavily guided by their intuition. They do not trust others easily and have trouble accepting criticism.
Positive Traits : amiable, compromising, fun-loving, a...ltruistic, honourable, sympathetic, philosophical, charitable, a paragon of fashion, intuitive, discreet, diplomatic, amusing and sexy
Negative Traits : self-righteous, imperious, judgmental, conniving, mendacious, grabby, clinging, pessimistic, fickle, haughty, ostentatious and a very sore loser

View more about Kocsis's Chinese Zodiac sign below:
[Description] | [Astrological Info] | [Dual Sign] | [Horoscope Predictions]
[Love and Romance] | [Sexual Fantasies] | [Family Life] | [Career Outlook]
[Health Outlook] | [Financial Outlook

Belső óra, másik part

Valami nem stimmel. Napok óta hajnalba ébredezem. A "megszokott" 5.30 helyett 1-2-3 órával előbb kipattanok az ágyból.


pedig nem is fexem le előbb. 21-22 órábnál előbb sose hunyom le  a szemem.


Tegnap kiderült,hogy 1 ismerősöm beteg :( nagyon súlyos az állapota

Ez van neki,s már1 hónapja kórházba fexik  S az orvosok akik kezeleik nem j5tek rá mi a baja. a "szerencséje",hogy a testvére/bátyja is orvos,s utánnakeresett,hogy mi is lehet a baja ...


Nekem meg nem tudom mi a bajom.  Jobbnál jobb dolgok történnek,jó híreket is kapok,mégis motoszkáll bennem valami. Nme tudom beazonosítani,de be kéne,mert felfal elevenen.

1 gondolat

Végül is csak robot vagyok, semmi több. Nem vagyok ember, még ha néha annak érzem is magamat. Legalábbis azt hittem, hogy az érzéseim olykor hasonlítanak az emberi érzelmekre.

De ez nem lehet igaz. Engem emberek alkottak emberek szolgálatára, és az emberek fognak megsemmisíteni, ha úgy akarják. Nem rendelkezem az ő elidegeníthetetlen jogaikkal.


(Rex –a Robot)


LESTER DEL REY