Rendszeres olvasók

Segíts az emberiségen?

2010. január 2., szombat

első

Erre se sokáig kellet várnom :( megvala az első "veszekedés" a zanyámmal. Ráadásul jelen volt a nővérem,a férje,a 2 kislánya ...

J5tek Boldog Új Évet kívánni.

Megkapták a müsort. :(

nem is csodálom,hogy a kislányok nem  kedvelnek eljönni,s 1-2 óránál tovább sose maradnak,ha nagyritkán eljönnek.

Nem tudom meddig maradok még szótlan,s türöm az állandó megaláztatást,lekiabálást. Nem kisgyerek vagyok,mégis úgy kezelnek.


1x akartam visszaszólni - eónokkal ezelőtt -,akkor is megkaptam:
-Ne kiabálj VeleM!!! - pedig csak a számat akartam kinyitni,de annyit mondtam Neki:

- Jó,többet nem szólok semmit ...

S azóta hallgatok,s türök,s nyelem a mérgem ...

Mindezt miért??? Mert nem akarom megsérteni a zanyám. mert vele nem is lehet természetesen,spontán beszélni. még a nővérem se képes rá.

Ő is feladta évekkel ezelőtt a kísérleteket. Neki annyival jobb,hogy nem itt él. Férjhezment.Sikerült neki kiszabadulni.

hogyan találnak a blogomra?!? (part1)

nos,1 ideje van ez a listázó nyavaja a blogba beheggezstve,amin keresztül látom,ki honann,mikor,mivel,s miként érkezett,s elámultam 1 picikét. Ugyanis van pár olvasóm,akik a következő keresőszavak alapján találtak Reám :

  • winxp4ever regisztrálása
  • winxp4ever hoyg kell regisztrálni 
(hallkan megjegyezném,hogy a 2 keresés közt 12 óra külömbség van,s elméletileg ugyanazon személy kereste :) )
  • h1n1
  • don't read this
  • muszáj a mottó?
  • sz@rrá főt virsli (ez is 2 alaklommal,ez is elméletileg ugyanazon helyről,csak most kb.2 óra külömbséggel kerestek,s találtak rá a bejegyzésemre )
  • újévi köszöntők 2010-re
Nos,eddig ilyen érdekességek voltak :) legalábbis nekem ez fura.

2010. január 1., péntek

Újévi köszöntő (ismerőstől j5,nem saját szerzemény ez se)

SZARRÁ FŐTT A VIRSLI, ZSIZSIKES A LENCSE,
VÍG KÖSZÖNTŐT ÍRNI ÍGY NEM NAGY SZERENCSE.
PEZSGŐS DUGÓ ÉPP MOST LŐTTE SZÉT AZ ÁLLAM,
A KARÁCSONYFA RÁM DŐLT, MEGVÁGOTT AZ ÁRAM.
VADUL KÁROMKODOK, ÉHES VAGYOK ÉS VÉRZEK,
DE AZÉRT KÍVÁNOK NEKTEK SZÉP, BOLDOG ÚJ ÉVET!




2010-re kívánok még:
12 hónap egészséget,
52 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet,
31536000 másodperc sikert!
Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év
kellemes hajlékodba KÖLTÖZZÖN A JÓ LÉT.
A lelkedbe boldogság, szívedbe béke,
ezt kívánom nektek az új évre!


Adj erőt,s adj időt ...



1 kérés Néked,Kedves olvasóm:

Adj erőt,s adj időt ...









Másra nem is várok az idei évtől,végülis összegyüjt5tem (ide is) azokat akik számítanak az életemben ...
(napersze van még pár személy,de azok nem írnak blogot,s valszinü lesz olyan,aki később kerül be a listámba) 

Köszönöm,hogy vagytok nekem.


S NE szólj semmit most (se) ,csak mosolyogj ...





Üdv Endre,Doroszló!

P.s.: Még hallasz rólam ...

2009. december 31., csütörtök

2010

2009. utolsó pillanatiban kaptam ezt az ajándékot,most megosztom Veled is:








ezt kívánom Néked

évzáró (több panasz/szó/ NINCS )

nagynehezen véget ér a 2009.edik év is. Nagyon nem akar elmúlani számomra. Ennyi rossz már jóideje nem történt velem 1 év alatt.



S minden ami történt csakis 1 dolog miatt. Mert nem tudom kinyitni a  számat.

Idén ledolgoztam kereken 3223 órát,ami napi szinten olyan 8.85 óra ... Igaza vala  amunkaadómnak,mikor több mint 2 évvel ezeleőtt elkezdtem náluk melózni,hoyg nála mindennapra jut 8 óra munka.

S akkor most1  kis visszatekintő,hogy milyen is vala az évem,nem sokra emléxem (szerencsére),de sok jó nem vala ... :(

Mivel elváltak az útjaink még 2008.-as év derekán attól akit szeretek,nagyon rossz állapotba kerültem s, ez meglátszott rajtam külsőleg. Átmentem remetébe. Utolsó talink óta nem nyiratkoztam,s csaknem 20 hónap utánsikerült ismét eljutnom bobélyhoz. Midnez emllet még voltak oylan időszakaim,hoyg 3-4 hónapos szakállt is eresztettem a kis kesckeszakállam lellett .. Valszinü ritka rondán nézhettem ki,de nem érdekelt. Úgy voltam,hogy nincs kiért/miért rendbetennem magam.



Még 1  módon elb@sztam,szó szerint a jövőmet. Ugyanis 3 éve elkezdtem magán úton életbiztosjtást fizetni. Évi szinten kellet 350€ befizetni,30 éven keresztül. Úgy,hoyg éves szinten emelkedett a befizetési összeg 2%-al,s végül oylan 20.000 € üt5te volt a markomat.


DE!

Mivel a tavali évbe gyakorlatuilag nem vettem fel fizut,mert nem "tudtam",(erről később bővebben) így elmaradt az idei évi befizetésem ... s szépen kaptam 3x is haladékot,ám nem vala erőm 3adik alkalommal se összeszedni magam,s elmenni befizetni a pénzt. így most befürödtem ezzel is ... kaptam 1 végzést,hogy az eddigi befizetések utána számlámon van 1200 €,amit 30 év múlva kiutalnak ...

ehhez kapcsolódik az is,hogy  a legjobb barátom is a jóvoltomból hasonló biztosítást fizet,s mivel 2 éve én voltam az aki aláíratta vele a szerződést,uyganis megpróbálkoztam ügynökösködni,de ez se ment,mert iylesmihez,ahola  számat kéne használni,na ahhoz nem értek,s nem is merek beszélni,így az is csak 1 pont vala az életembe,ahol,ha van aki a kezem fogja,s lennének virtuális barátokon kivül mások is,akkor tudtam volna előrejutni ...
S itt is bakit követtel el,mert Ő Mo. él,de a befizetéseket itt kell elintéznie,s nekem odaadta a pénzt,ám jómagam nem voltam képes 2 hónapig elmenni,s befizetni az összeget. Mikor meg rászántam magam kiderült,hoyg NINCS jogosúltságom,nincs fel6almazásom erre. pedig eddig mindig jómagam végeztem,ám valami "új" törvény szerint kell 1 xtra fel6almazás ...Az a szerencsém,hogy Ő a legjobb abrátom,s megértő ember. óvodás korunk óta ismerjük 1mást,jóban rosszban 1ütt vagyunk. Bár távol él,s ritkán vagyunk már kapcsolatba.

Még a  tavaszba járunk,nemrég írtam le ezt:segítség

Nyár semmilyen nem vala,nem sokra emléxem,se jóra se rosszra,csak meló vala dögivel.

Vagyis pár virtuális jó dolog.



Bekerültem rengeteg filecserélő helyre,Bit Book-on moderátori rangot is kaptam,mert rengeteget ott lógok,amit sikeressen 1 nézetletérés miatt pár nappal később el is dobtam magamtól. Ám nemrég visszakaptam,de erről olvas6tatok.

Ősz is naggyából zökkenőmentessen múlt el. annyi említésre vala vala csak,hogy kb. 1 hónapig internet elérhetőségem nem vala,mert 1 részről a főkököm nem intézte el a befizetést,másrészről ÉN nem tudtam befizetni,mert nem vala pénz a zsebembe,3adrészt nem nyitottam ki a számat,hogy panaszkodjam ...

No,mind1,az a rész is elmúlt,de tényleg szolgáltatót váltok,mert ez a mostani már elvislehetetlenül rossz ...

ja,csaknem kiamradt a 2-3 legjobb dolog a tavali évbe.

Új barátok,újra blogzom,új számjtógép.

Elértünk a  télhez is.

Nos,ez naggyából jónak lehet modnnai. a pár rossz napot,depis/ünnepi napoktól eltekintve jól viselem.

sikerült megcsinálnom az igazolványom,cirka 4 hónapos késssel,de a kezembe van.

Mostmár indul6ok új útlevelet kérvéynezni,csak múljanak el az ünnepek,újjévvárások,s a hivatalok fogadjanak is :(

Karácsoyn előtt nem tudtam bemenni,mert 1 részről mikor kaptam az önbizalom lökést,akkor kiderült,hogy nem tudok intézni semmit,mikor meg tudtam volna,akkor elmúlt az a segítség amit kaptam,vagyis amit úgy éreztem,hogy kaptam.


Ennyi nagyvonalakban.

Picit összeviszza,de ilyen az életem is :) A fejemben lévő gondolatokról nem is beszélve.

Sok dolgot kihagytam,mert :

  • nem jut eszembe
  • nem értenéd
  • félreértenéd
  • nem szabad kimondani
  • ...


Üdv Endre,Doroszló!

P.s.: Még hallasz rólam ... :innocent:

***


Ha az Élet mesélni tudna, akkor ő lenne a leghazugabb mesemondó. Ugyanis a könyvekben vannak jó mesék és gonosz mesék, de az életben mindez egy jókora összevisszaság. A legjobb pillanatok után minden bejelentés és figyelmeztetés nélkül ránk zuhannak a legdermesztőbb percek, melyek órákká, napokká, végeérhetetlen, időtlen periódusokká nyúlnak.

Babay Bernadette

2009. december 29., kedd

megint nem értek semmit

Miért élek dolgokat így át? Miért van az,hogy nem "akarnak" Reám hallgatni az emberkék? Ha meg hallgatnak,akkor "kényszerként" veszik fel a kérésem :( S hiába próbálom meg garázni magam,nem akarnak ismét hallgatni rám. Már 2 napja piszkosul rosszul érzem magam 1 dolog miatt. Tegnap legalább ráj5tem mi is a gond.

s még jobb kérdés,ha valamit spontán adok 1 barátnak,akkor abban miért merül fel az,hogy viszonozza a szívességet?




nem 1x emljtettem már,hogy jómagam akkor vagyok boldog,ha másokat boldoggá tudok tenni. De ez rohadtul nehéz meló,mert nem lehet tudni,hogy a gezstusom mikor okoz boldogságot,s mikor pont az ellenkezőjét.

Különössen,ha nincs visszajelzés. + oylankor,mikor kényszeredetten akarnak viszonzásul valamit "adni".

Utoljára mondom,NE így,ne erőltve csináld,ha meg is próbálod,az nem úgy jön át,s hiába örülök,ha megszenved vele az illető,aki nekemboldogságot akar okozni,azt hihetetlenül hangzik,de átérzem. "fogékony" vagyok az ilyesmire :(

Sokkal jobb vala,s 1xrübb az életem míg nem kaptam abba a bizonyos mesébe vissza a szívem (első bejegyzéseim 1ike) ...

Üdv Endre,Doroszló!

P.s.:Még hallasz rólam ... :innocent:

levlistás izémizé folytatása

Tudtad, hogy az életedből legalább két teljes hetet csókolózással töltesz? És azt, hogy a legtöbben nem egyből szeretnek bele partnerükbe? Furcsa és meglepő tények a szexről és a szerelemről.

Tudtad, hogy az életedből legalább két teljes hetet csókolózással töltesz? És azt, hogy a legtöbben nem egyből szeretnek bele partnerükbe? Furcsa és meglepő tények a szexről és a szerelemről.

13. A szerelem képes ugyanazt a stresszt kiváltani a szervezetben, mint a félelem. A fizikai reakciók megegyeznek: kitágult pupillák, izzadó tenyér, felgyorsult szívverés.

14. Egyetlen perc szenvedélyes csókolózás akár 109 kalóriát is elégethet. És mennyivel jobb egy óra csókolózás, mint egy óra szenvedés az edzőteremben!

15. A leghosszabb víz alatti csók rekordját Tokióban állították fel: 2 perc 18 másodpercig tartott.

16. A rendszeres szex nem csak gyakoribb mosolygásra ad okot, biológiai haszna is van. Az izomzat intenzív használata, vagy a boldogsághormonok rendszeres működése mellett a férfiaknak kifejezetten szükségük van a rendszeres ejakulációra: így tud ugyanis friss spermium termelődni, ami nemcsak a betegségek megelőzésének tesz jót, de az utódnemzést is nagyban segíti.

17. A férfiak 68 százaléka állítja, hogy jól csókol. A nők ennél valamivel szerényebbek: 56 százalékuk tartja magát igazán jónak a csókolózásban.

18. A női orgazmus erőteljes fájdalomcsillapító, mivel jóllét-hormonokat, azaz endorfinokat szabadít fel. Ennyit a fejfájásról, mint kifogás…

19. A nők 11 százaléka kutat egy kicsit a férfi után az első randi előtt vagy után. A férfiak nem ennyire kíváncsiak (vagy őszinték), mindössze hét százalékuk vallotta be, hogy tett már ilyesmit.

20. A valószínűségszámítás szerint tizenkét emberrel kell járni, mielőtt kiválasztjuk a hosszútávú partnerünket. Állítólag átlagosan hatszor leszünk szerelmesek, mielőtt kikötünk életünk párja mellett.

21. A bőrbetegségekkel kapcsolatos kutatások azt bizonyították be, hogy a csókolózás csökkenti a dermatitiszt, a kiütéseket és a pattanások előfordulását. Sokkal olcsóbb és élvezetesebb, mint egy kozmetikai kezelés…

22. Az orgazmus sokkal intenzívebb, ha forró a levegő. Talán ezért szeretjük a nyaralás alatti szexet, és a szaunásat is. Mindegy, csak izzadni lehessen.

23. Azok a nők, akik romantikus regényeket olvasnak, kétszer annyit szexelnek, mint a többi nő. Előjátéknak egy könyvesbolt?

24. Egy átlagos személy életéből legalább két hetet csókolózással tölt. Ebbe beletartoznak azok is, akiknek gyerekkorukban választottak házastársat, így erősen rontják az átlagot. Így te biztosan több héttel megelőzöd őket.

25. A férfiak hetven százaléka úgy gondolja, hogy a nők imádnak borostás pasikkal csókolózni. Ezúton is jelezném, hogy a látványt szeretjük. A lehorzsolt, kipattogzott állunkat kevésbé.

Forrás: Nana.hu

1 gondolat

Végül is csak robot vagyok, semmi több. Nem vagyok ember, még ha néha annak érzem is magamat. Legalábbis azt hittem, hogy az érzéseim olykor hasonlítanak az emberi érzelmekre.

De ez nem lehet igaz. Engem emberek alkottak emberek szolgálatára, és az emberek fognak megsemmisíteni, ha úgy akarják. Nem rendelkezem az ő elidegeníthetetlen jogaikkal.


(Rex –a Robot)


LESTER DEL REY