Rendszeres olvasók

Segíts az emberiségen?

2010. április 17., szombat

horoszkópos nyavaja,ami tuti sok vendéget hoz,s ezé' ide is kiteszem,hogy google award :)

 Figyelem,scak az első bekezdést óvastam el. amúyg,meg nem avgyok tisztába,hogy mit is jelent a bolygók blablája. meg a pontos születési időpontom se tudom,így csalóka az eredmény.Ha jól emléxem,reggel 6.00 körü gyüttem a világra,vagyis ez állt 1x 1 anyakönyvi kivonatomba.
Bár ember legyen a talpán aki ennek utána tud járni :) Pontosítok nem az én születési időpontomnak,hanem akárkiének. S már így is eléggé irreális eredményt kapunk,hiszen,vaslzinü midnen perc tévedés számjt. mégcsak az kéne,hogy higgyek is a horoszkópba.
Megnyerő, kedves és Ragaszkodik a hagyományokhoz, elismerést követel magának nemcsak a közéletben, a munkahelyen, hanem otthon, a családja körében is. Az emberek szívesen vannak a társaságában, mert úgy látják, hogy nemcsak tehetséges, de nagy fokú szociális érzékkel is rendelkezik, diplomatikus, akivel könnyen szót lehet érteni. Ragyogó képessége van arra, hogy másokat meghallgasson, ez hallatlanul értékes tulajdonsága. A világot higgadtan, tárgyilagosan és realisztikusan szemléli. Szinte lubickol az olyan emberek között, akik osztják a véleményét. Durva környezetben szenved, onnan előbb-utóbb elmenekül. Szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy majd megoldódnak maguktól.


Elismerést nem követelek. Tehetséges se avgyok,de tényleg jól tudok hallgatni. Aki már látott élőbe,illetve beszélgetett velem az tudja . 
 Utósó mondat is totál igaz.
 


Ebben a jelben a Nap ereje csökken, ezért túl sok akaraterőt és kitartást nem tud adni. Ezért is kerüli a konfrontációt, a vitákat. Igazi diplomata, van érzéke a dolgok összekapcsolásához, tiszteli az értékeket, és mindennek megadja a módját. A szépség és a szeretet alapvető igénye. Személyiségét a Vénusz uralja. Kellemes a modora és vonzó a megjelenése, megnyerő, kedves és szellemes – tökéletes vendéglátó és tökéletes vendég. Szinte lubickol az olyan emberek között, akik osztják a véleményét. Nagyfokú szociális érzékkel rendelkezik és diplomatikus, akivel könnyen szót lehet érteni, mert a világot higgadtan, tárgyilagosan és realisztikusan szemléli. Képes harmóniát és békét teremteni a környezetében, így a lelkében dúló állandó feszültséget, labilitást a külvilág nem veszi észre, nem érzékeli. Legfeljebb annyit konstatálnak, hogy nehezen dönt, nem szívesen keveredik olyan dologba, ami a lelki nyugalmát felboríthatja. Szívesen odázza el a teendőket, különösen a kényes természetű döntéseket, mert abban reménykedik, hogy majd megoldódnak maguktól. Kitűnő tehetsége van arra is, hogy kibúvót találjon, ha olyasmire kérik, amihez nem fűlik a foga. Viszont késhegyig menő vitát tud folytatni olyan témában, amely őszintén érdekli. Rendkívül bohém lélek, legnagyobb erénye, hogy szívesen hallgat meg másokat, könnyedén bánik a szavakkal, bókokkal, de ez még nem jelenti azt, hogy hűtlen is. Egyszerűen akkor teljes az élete, ha sikerül elnyernie az emberek tetszését, ha hódíthat. Ez a lételeme. De attól még azt az egyet, az Igazit, a Társat szereti, hozzá tér haza, mellette érzi magát biztonságban. Diszharmonikus hatások nyomán kialakulhat a hiúság és az önimádat. Mindenkivel jóban szeretne lenni, nem vállalja az összeütközést, elvtelen. A látszólagos béke kedvéért hajlandó a megalkuvásra.
A Vénusz hatása alatt álló Mérleg jegyben álló Holdnak köszönheti a jó ízlését, derűlátó, barátságos és társaságkedvelő természetét. Művészi hajlamokkal bír, és mindig fontosnak tartja a külsőségeket. Nagyon jó diplomáciai képességekkel rendelkezik, békeszerető, ösztönösen keresi a kompromisszumokat. Sokszor annyira mindenkinek a kedvében akar járni, hogy végül a saját érdekeit is háttérbe szorítja. Személyisége bizalomkeltő és vonzó. Feszült aspektusok hatására hanyagság, rendetlenség jellemzi, hajlamos a szorongásra, és görcsösen kerüli az összeütközéseket.

Kiegyensúlyozott, fejlett szépérzékkel és művészi hajlamokkal ajándékozta meg a Merkúr. Behízelgő modorával már félig el is tudja érni a célját. Ezen felül azonban a vénuszi Mérleg elbizonytalaníthatja, nehezen tud dönteni. Kerül minden olyan témát, ami vitába torkollhat, és nagyon nehezen viseli a negatív híreket. Az egyensúlyra való törekvés érdekében hajlamos feladni önálló gondolkodását. Nagyon fontosnak tartja a külsőségeket, kapcsolataiban is ezek dominálnak. Rossz sugárzások mellett kiszámíthatatlan, szétszórt, kicsapongó, hűtlenségre hajlamos.

Ez a pozíció arra utal, hogy rendkívül tanulékony, megértő, segítőkész, és kitűnő intellektuális képességekkel bír. E jegyben az érzelmek az értelem befolyása alatt állnak. Szemlélete kritikus, válogatós minden esztétikai élményt nyújtó területen. Erkölcsi tisztaság jellemzi, ugyanakkor erős önbizalomhiánnyal küzd, és gátlásos. Negatív aspektusoknál kicsinyes, szőrszálhasogató, és a nyelvét állandóan a partnerén köszörüli.
Ebben a jegyben a Mars ereje csökken, és nem annyira a fizikai tulajdonságokra, mint inkább érzelmekre hat. Ha érzelmileg motíválva van, akkor bármire képes, még az árnyékát is át tudja ugrani, viszont ha ez a hajtóerő hiányzik, akkor bizonytalan, nyughatatlan, az akarata jelentősen függ a hangulatától. Ilyenkor egy helyben topogás és tanácstalanság jellemzi. Hamar ki tud jönni a béketűrésből, és ha feldühödik, akkor nagyon éles sértésekkel bombázza ellenfelét. Az otthonteremtés, a családalapítás ösztöne nagyon erős, annyira, hogy akár a karrierterveit is háttérbe szorítja. Rossz sugárzások esetén megalkuvó, döntésképtelen, akarata szeszélyes, gyakran költözik. Zavarok jelentkeznek a családban és az otthonban.
Ábrándozó természetű, jóindulatú, megnyerő modorú, intuitív, érzékeny, élénk képzelőerővel megáldva. Könnyen befolyásolható, idealista, romantikus lélek. Hitében és a dolgok elfogadásában mindig az adott hangulata befolyásolja. A környezete ezt bizonytalanságnak, állhatatlanságnak látja, ugyanis a külső benyomások és a pillanatnyi érzelmek alapján akár többször is módosítja vallási, politikai meggyőződését. Erős az intuíciója, bele tudja érezni magát mások gondolatvilágába. Képes többet tenni másokért, mint önmagáért. Önzővé csak akkor válik, ha a családját komoly támadás éri. A célja elérésében a határokat pillanatnyi elképzelése szerint változtatja. Nagyra értékeli a lelki gazdagságot, a mély érzéseket. Fontos szerepet kap az életében az otthon és a hazaszeretet.
Jellemzője a nagy munkabírás, kitartás, a jó szervezőkészség. Az önmegvalósítás, a hatalomszerzés motiválja, a kötelességtudat és az akarat vezérli. Eltökélten küzd a hatalom megszerzéséért. Ügyesen tudja szervezni a dolgait úgy, hogy a nehéz feladatok mindig másokra háruljanak. Bármit csinál, azt meggyőződéssel teszi, nehéz letéríteni az útjáról. Diszharmóniában hirtelen haragú, féltékeny, és sokszor igazságtalan.
Az Uránusz nagy akaraterővel rendelkező, kitartóan célratörő természettel ajándékozta meg, irigylésre méltóan erős a koncentráló képessége. Ez a bolygóállás azonban túlzásokra hajlamosítja, és túlzott szabadságvágya nyomán a végén könnyen magányossá válik. Lehet, hogy már gyermekkorában szembesült az élet nehéz, kegyetlen oldalával, és ez készteti arra, hogy csak önmagáért vállaljon felelősséget. Szinte mágikus vonzerővel rendelkezik, de igazából senkihez nem akar szorosan kötődni. Érdekli az ezotéria, foglalkoztatja a halál gondolata, illetve a halálon túli élet.
Önt nagyon erős, a hiten keresztül megnyilvánuló fantáziavilág jellemzi. Rokonszenves, mindig vidám egyéniség, aki fokozottan érdeklődik a filozófiai és tudományos problémák iránt. Hajlamos rá, hogy elragadja a fantáziája, ezért mindig szüksége van egy kapaszkodóra. Előítéleteitől nehezen tud szabadulni, és olykor zavaros nézeteket vall, fura ideákat követ.

Nagy jelentőséget tulajdonít a párkapcsolatoknak, aminek veszélye, hogy elfojtja valódi érzelmeit, illetve, félelmek gyötrik, hogy elveszti a partnerét. Előtérbe kerül a birtokló érzelem, a szenvedélyes szerelem és a szexualitás.

Nincsenek megjegyzések:

1 gondolat

Végül is csak robot vagyok, semmi több. Nem vagyok ember, még ha néha annak érzem is magamat. Legalábbis azt hittem, hogy az érzéseim olykor hasonlítanak az emberi érzelmekre.

De ez nem lehet igaz. Engem emberek alkottak emberek szolgálatára, és az emberek fognak megsemmisíteni, ha úgy akarják. Nem rendelkezem az ő elidegeníthetetlen jogaikkal.


(Rex –a Robot)


LESTER DEL REY