Rendszeres olvasók

Segíts az emberiségen?

2009. november 28., szombat

+1 idióta teszt

 Mikó hazaérek melóból,bekapcsoloma  gépet,elmék tisztálkodni,s a következő lépésem,mielőtt ennék is 1-2 falatot,hogy felnézek a kedvenNetes helyeimre,lehívoma  leveleket,belekukkantok a napi eseményekbe.

meg kitöltők pár irreleváns tesztet: -bár kezd elfogyni ami "érdekel" is :) -
 
Kocsis completed the quiz "Milyen időjárás illik hozzád?" with the result havazás.
Hüvös és gyönyörü. Sokan szeretik a havat, de vannak akik ki nem állhatják, és egy így van rendjén. Aki viszont szereti annak mindennél többet jelent..
 
 
Kedvelem a téli időszakot. A hideget nem,de el lehet viselni.  Szemgyönyörködtető,mikor mindent beborít a fehér - ami mostanába nagyon ritka dolog :( - hótakaró.
 
Meg a hópihék geometriai alakzata is elkápráztató. Mindig is csodáltam,hoyg a természet milyen eszméletlenül összetett dolgokra képes oylan kis dolgokból is csinálni mint pár molekula h2o és a hőmérséglet kapcsolata.


 
 Már önmagában is felülmúl6atlan,s gyönyörü a hópihe. 


Csak azt nem kedvelem a télbe,hogy elolvad a hó,s latyakos minden. :(

 



 
 
 

2 megjegyzés:

Bezga írta...

Tesztek?:))) Kár rá az idő:)

szijja
Szép Napot!

Kocsis Endre írta...

kedvelem a teszteket + a testeket is :)

Amúgy van pár meglepő,napokba kikeresem,s belinkelem ide,mert a sok közt amott úygis elveszik.

1 gondolat

Végül is csak robot vagyok, semmi több. Nem vagyok ember, még ha néha annak érzem is magamat. Legalábbis azt hittem, hogy az érzéseim olykor hasonlítanak az emberi érzelmekre.

De ez nem lehet igaz. Engem emberek alkottak emberek szolgálatára, és az emberek fognak megsemmisíteni, ha úgy akarják. Nem rendelkezem az ő elidegeníthetetlen jogaikkal.


(Rex –a Robot)


LESTER DEL REY