Rendszeres olvasók

Segíts az emberiségen?

2009. december 17., csütörtök

Tesztözön part3 (Kelta fahoroszkóp)

Kocsis completed the quiz "Kelta Fahoroszkóp" with the result BERKENYEFA.
 

A tettek embere. Törékenynek látszik, pedig erös, kitartó, tántoríthatatlanul állja az élet viharait. Mindig vezetö szerepet akar játszani. Érti is a módját annak, hogy a vezetést magához ragadja. ...Könnyedén az ujja köré csavarja az embereket. Nyugtalan, élénk és szinte mindig kész meglepetésekkel szolgálni. Nyitott a világ felé. Mindig kész befogadni, söt keresi is az újdonságot mindenben. Szereti a függetlenséget, a folytonos változást. Nyugtalan kutató természetü, állandóan keresi az újabb kihívásokat. Alkalmazkodó. Mindenre azonnal reagál. Érzékenysége müvészi adottságokban is megnyilvánul. 

Megbízható, de nehezen éri el céljait, mert elvész a hétköznapok apró ügyeiben, illetve mások kívánságának teljesítésében. Szerelmi élete: A szerelemben féktelen, heves, szenvedélyes, söt érzelmes is. Mivel állandó keresésben van, nem talál beteljesülést a szerelemben. Folyton arra gondol, hogy vannak még olyan partnerek, akik újat, olyat tudnak, amit ö még nem ismer. Nem szabad féltékeny társat választania. Ha nem sikerül megtalálnia a tökéletes társat, akkor két partner között osztja meg a szívét, és ök ketten jelentik számára az "igazit". Ha szakít, az egy életre szól. .
 
december 7., 19:57 a(z) Quiz Monster alkalmazással
 .
 
 

Nincsenek megjegyzések:

1 gondolat

Végül is csak robot vagyok, semmi több. Nem vagyok ember, még ha néha annak érzem is magamat. Legalábbis azt hittem, hogy az érzéseim olykor hasonlítanak az emberi érzelmekre.

De ez nem lehet igaz. Engem emberek alkottak emberek szolgálatára, és az emberek fognak megsemmisíteni, ha úgy akarják. Nem rendelkezem az ő elidegeníthetetlen jogaikkal.


(Rex –a Robot)


LESTER DEL REY