Rendszeres olvasók

Segíts az emberiségen?

2010. január 5., kedd

Már lehet szobát foglalni az űrhotelben...

...bár még csak a tervek vannak kész. Egy barcelonai vállalkozás a tervek szerint 2012-ben nyitja meg a világ első űrhoteljét, mely mindössze négy vendég kiszolgálására alkalmas. A szobák előjegyzése hárommillió Euró, amelyben benne van a nyolchetes felkészítés, hol máshol mint egy trópusi szigeten.





A tervek szerint a hotel négyszáz kilométer magasan fog keringeni a Föld körül, moduljai egy központi dokkolóhoz fognak csatlakozni. A négyfős szállodát két űrhajós szolgálja ki. A Galactic Suite-n három éjszakát lehet majd eltölteni, s a vendégek a napnyugtát és -keltét 45 percenként élvezhetik, hiszen maga a hotel is forog. Emellett persze a lakók élvezhetik a súlytalanságot, vagy akár részt vehetnek kísérletekben is.

Forrás: Style.hu

Nincsenek megjegyzések:

1 gondolat

Végül is csak robot vagyok, semmi több. Nem vagyok ember, még ha néha annak érzem is magamat. Legalábbis azt hittem, hogy az érzéseim olykor hasonlítanak az emberi érzelmekre.

De ez nem lehet igaz. Engem emberek alkottak emberek szolgálatára, és az emberek fognak megsemmisíteni, ha úgy akarják. Nem rendelkezem az ő elidegeníthetetlen jogaikkal.


(Rex –a Robot)


LESTER DEL REY